Підготовка візиту в наш госпіталь

Якщо Ви скористаєтесь нашими порадами, то візит до шпиталю «СТЕП» буде максимально результативним.

1.Візьміть з собою всі медичні документи Вашої тварини: результати досліджень і аналізів, будь-які виписки з історії хвороби або призначення. Не важливо на скільки вони свежіе- деякі показники важливо побачити лікаря в динаміці.

2.Информация про щеплення вихованця, про обробках гельмінтів та ектопаразитів. Бажано із зазначенням препаратів, якими проводилась обробка.

3.Візьміть з собою намордник. Приїзд в госпіталь- це стрес для вихованця. Кругом тривожні запахи, незнайомі люди. Будь-який собака має право на самозахист.

4Заздалегідь згадайте коли почалися зміни в стані здоров’я Вашого улюбленця і що цьому передувало. Будь-які дрібниці можуть бути важливі в постановці діагнозу.

5.Прівозіте свого вихованця натщесерце. Ви зможете уникнути необхідність в повторному приїзді в госпіталь. Саме натщесерце береться кров, робиться ультразвукове дослідження. При потребі седації або наркозу – Ваш вихованець повинен бути голодним. Тому краще погодувати тільки ввечері, а вранці дати трохи води. Якщо нічого цього не буде потрібно, Ви зможете нагодувати вихованця і дати води у нас в госпіталі.

6.Якщо нездужання вашого вихованця пов’язано з виділеннями (з вух, очей) – не в якому разі не протирайте, не мийте і нема чим НЕ обробляйте ці місця. Лікар повинен оцінити ситуацію “як вона є”.